V. Magyar Repülőszimulátor Bajnokság
GAMESTAR Légiharc Kupa

A JETfly 2007-ben ismét megrendezi a Repülőszimulátor Bajnokságot, GAMESTAR Légiharc Kupa név alatt, amelyre szeretettel várunk Téged is!

Mi is a feladat?

Két kategóriában fognak a küzdelmek zajlani. Nevezhetsz a LockOn kategóriájában egy MiG-29-es vadászgéppel vagy az IL-2:Forgotten Battles kategóriájában egy Messerchmitt Bf-109-es vadászgéppel. A verseny időpontja 2007. szeptember 8-9. Budapest. (INFOmarket, HUNGEXPO).

Hogyan tudok jelentkezni?

Jelentkezni a www.legiharckupa.hu vagy a www.jetfly.hu oldalak alatt lehet, illetve a telefonon a 70/330-5229-es telefonszámon. A verseny nevezési díja 4.000,- Ft. melyet a helyszínen (2007. szeptember 8-án) kell befizetned!

Kik jelentkezhetnek a versenyre?

Bárki, aki elmúlt 10 éves! Jelentkezni lehet 2007. szeptember 1-ig.

Miért jó, ha nevezek a versenyre?

Mert megnyerheted a közel 1 millió Forintnyi ajándék egyikét, tiszteletbeli tagja lehetsz egy évig a kecskeméti Puma és Dongó századoknak, ami nem utolsó: vadászpilótákkal bulizhatsz egy jót! A versenyen díjazásban részesül mind két kategória első három helyezettje, a derbi Fair Play játékosai. A fődíjak -természetesen mint minden évben- kategóriánként egy darab multimédiás számítógép lesz!

Amennyiben jelentkezni szeretnél versenyünkre, értelemszerűen töltsd ki a következő űrlapot! Kitöltés után kapni fogsz az általad megadott e-mail címre egy levelet, melyben ismét meg kell erősítened a jelentkezésedet! A versennyel kapcsolatos további információkat (pl. verseny pontos helyszíne, stb) a www.legiharckupa.hu honlapon fogod találni, illetve e-mailben fogunk értesíteni!

Jelentkezési űrlap

Név
email
Telefon
Város
IRSZ
Utca
Életkor
Virtuális század
Tagság kelte  (éééé.hh.nn)
Kategória  MiG-29 (Lock On)    Messerchmitt Bf-109 (IL-2:Forgotten Battles)  
Saját joystick Nem   Igen
Típusa