2007
  • Nevezés

  2006

  2005

  2004
  • Hírek
  • Támogatók

  2003
  • Versenykiírás
  • Végeredmény
  • Galéria
  • Média
  • Támogatók

 Hírlevél

   E-mail:

   


 Kereső
   
 


 Mi kérdezzük

Mi a címe a JETfly társmagazinjának?

   angyalborben.hu
593-75%
   haborumuveszete.hu
133-16%
   regiment.hu
21-2%
   bevetes.hu
40-5%
Összesen: 787

Silicon Dreams webfejlesztés

42-esek a bázison
2004. december 7-én kicsit ködös időben érkeztünk a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső légibázisra, ugyanakkor szerencsénk volt, mert az évszakhoz képest jó idő várt bennünket. Legalábbis az autóban jónak tűnt. A bejáratnál szerencsére már várt ránk két hajózó, Bagira és Szatyi, így a kapu őreivel sem kellett megküzdenünk a bejutásért. Úgy 11 óra magasságában egy rövid séta után a pilóták főhadiszállásán, vagyis a „magasságin” találtuk magunkat, ahol sok ismerős arcot láthattunk újra. A sok baráti kézfogás közt alig jutott idő átgondolni milyen jó is hogy ma itt lehetünk.

Véget ért a II. JETfly Légiharc Kupa
A tegnapi napon véget ért a II. JETfly Légiharc Kupa. A verseny három napja nagyon jó hangulatban telt és sok érdekes küzdelmet láthattak az érdeklődök. A verseny folyamán megbizonyosodott, hogy a "szimulátor-társadalom" különböző ágait képviselők jól megférnek egymás mellett hiszen a rendezvényen megtalálhatóak voltak a 2 versenyszám (Lock On, Forgotten Battles) résztvevői mellett a Flight Simulator éra képviselői is. 

A JETfly légiharc kupa második napjának eseményei
A mai nap során a versenyzők a legjobb 16, illetve legjobb 8 közé jutásért küzdöttek meg egymással mind a Lock on ágon, mind pedig az IL2:FB ágon. A virtuális századok résztvevőit jónéhány külsős játékos komoly kihívások elé állította,  így biztosította magának a továbbjutást a legjobb 16 közé.

Lezajlott a II. Magyar Repülő-szimulátor Bajnokság első napja
Ma reggel 9 órakor a regisztrációval hivatalosan is megkezdődött a II. Magyar Repülő-szimulátor Bajnokság. Bár a jelentkezők közül többen mégsem jöttek el, mégis jó volt látni, hogy a résztvevők száma az egy évvel ezelőttinek öt-hatszorosa, ami akkor is szép eredmény, ha figyelembe vesszük, hogy az idén már két versenyszámban is összemérhetik tudásukat a játékosok.

Lock On 1.1 galéria
Mint ahogy nem olyan régen írtuk, rövidesen érkezik a Lock On 1.1-es kiegészítő csomag. Addig is amíg a várakozás napjai telnek egy kis kedvcsináló az eddig megjelent képekkel. Érdemes megfigyelni a kidolgozott fegyvertartó pilonokat ill. a fegyverek megfelelően lemodellezett indítását, vmint a jelentősen felturbózott tájat. Azt hiszem mindenki elmereng a tél beköszöntekor, hogy milyen is lesz a hó födte táj felett suhanni! Fel a fejjel, már nem kell sokat várni!

Rövidesen Lock On 1.1!
Lassan a végéhez közeledik a Lock On: Modern Air Combat első kiegészítőjének (add-on) fejlesztése. A fejlesztő cég, Eagle Dynamics egyik képviselője szerint – ha minden jól megy – október végére várható az orosz nyelvű CD (2db) megjelenése, amelyet a volt Szovjetúnió területén terjesztenek, illetve a letölthető angol nyelvű file. Utóbbit azért lehet csak így elérni, mert az Ubisoft-al kötött szerződés nem teszi lehetővé, hogy a nyugati piacon is CD-n jelentessék meg. Természetesen a letölthető angol nyelvű verzióért is fizetni kell.

Légiharc Kupa fórumok listája
Szinte minden virtuális század fórumaiban foglalkozik a JETfly Légiharc Kupával. Itt az ideje, hogy összegyűjtsük és közreadjuk, ki hogyan készül, vélekedik az idei versenyről!

Gulyás fesztivál Szolnokon
2004. szeptember 11-én Szolnokon a Tiszaligetben hatodik alkalommal rendezték meg a Gulyás fesztivált, amelyen a Magyar Honvédség is részt vett. Ide kísérte el a JETfly és a 42nd Red Hunters TFW  Molnár „Bagira” Gábort, a MH 59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Dongó századának MiG-29-es bemutató pilótáját. „Bagira” a mai nap sem unatkozott…

A mai napon elkezdtük az induló csomagok kikézbesítését
A mai nap folyamán a GLS csomagküldő szolgálat elkezdte kikézbesíteni a II. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság jelentkezői részére az induló csomagokat!

Lock On 1.02
Az alábbi cikkben napjaink legjobb modern gépekkel foglalkozó szimulátorának 2. azaz legutóbbi javításáról lesz szó. Mint azt nem is olyan régen hírként közöltük, megjelent az 1.02-es patch. Arról is szó volt, hogy a javítással a program elérte azt a szintet, ahogy eleve ki kellett volna adni. A patch kiadása óta eltelt pár nap, tehát jó sok „berepülési idő”-vel a hátunk mögött teljesebb képet tudunk alkotni a szimulátor jelenlegi formájáról.

Egy szimulátor fejlesztése...
Akik a modern repülőszimulátorok világában kiismerik magukat, nyilván rendelkeznek néhány alapvető információval a Lock On kifejlesztésének körülményeiről, akik viszont nem, azoknak itt a soha vissza nem térő alkalom ahhoz, hogy kedvelt – vagy remélhetőleg megkedvelendő – programjuk „előéletéről” is tájékozódhassanak. A Lock On immár a harmadik reinkarnációja a moszkvai székhelyű Eagle Dynamics fejlesztőcég szimulátor programjának.

SIAD2004 a 42-esek szemével...
Néhány hónappal ezelőtt, amikor a SIAD2004 programjának első változata napvilágot látott, nem gondoltuk volna, hogy ezen a júniusi hétvégén ennyien utazunk Pozsonyba. Történt ez azért, mert az igazi csemege, a virtuális repülésben általunk jól ismert és kedvelt Su-27-es nem szerepelt a résztvevők között. Azután egy szép napon kiegészült a lista egy a statikus soron megtekinthető és egy bemutatót repülő ukrán Flanker-rel. Nem volt többé kérdés, hogy ott leszünk-e.

Megjelent a Lock On 1.02 patch
2004. 06. 15., közép-európai idő szerint este fél hét körül kiadták a Lock On: Modern Air Combat, európai nevén Lock On: Air Combat Simulation 1.02 patch-ét.

Egy hétvége a 42-esekkel
A 42nd "Red Hunters" TFW idei II. lanpartyjára ezúttal Kecskeméten került sor a hétvégén. A buli nagyon jó hangulatban telt, mely köszönhető a társaságnak, valamint vendégeinknek. Az alábbi cikkben próbáljuk összeszedni a 3 nap történéseit, nevezetesebb eseményeit.

Buli az üvöltő Pumafej jegyében
A tavasz első jeleit minden repülőember különös örömmel fogadja. A jó idő nem csak a repülés feltételeit javítja, hanem szabadtéri programokat is lehetővé tesz. Így mi, Virtuális Pumák úgy döntöttünk együtt töltjük a hétvégét, létrhozunk egy 16 számítogépből álló hálózatot, marhapörköltet főzünk, flekkenezünk és persze az elmaradhatatlan maláta-koktéllal oltjuk szomjunkat. Nagy örömünkre a kecskeméti Puma század pilótái is részt vettek a bulin, élükön Hegedűs Ernő “Gege” alezredes úrral, ezzel is erősítve a virtuális és a valódi Pumák között kialakult barátságot.
Név   
  
Jelszó   
  

Jelenleg
a fórumunkba
nem vagy
bejelentkezve!


Regisztrálok!

Mi is a
jelszavam?   
 
  GAMESTAR Légiharc Kupa
2007. szeptember 8-9.